Юбилейният мартенски брой №150 отдава и почит на обичаните актьори Иван Иванов и Николай Ишков

„Супермоделът на супермоделите“ – Наоми Кембъл – е звездата от корицата на новия „Биограф“, който вече е на пазара. Подчертано дамският и моден мартенски брой отделя 22-страници на 53-годишната шоколадова топманекенка, проследявайки целия й живот и кариера. В друг материал списанието прави класация на петте нови модни марки, които ще диктуват тенденциите в следващите години и десетилетия. Разказва се и за революцията, която раперът-дизайнер Кание Уест прави в обувната индустрия с най-новия си проект – серия артикули само за по 20 долара.

Голямо интервю с чаровната тв водеща Петя Дикова е сред другите акценти в мартенския „Биограф“. Списанието разговаря и с музиканта-предприемач Денис Ризов, който наскоро отпразнува 60-годишен юбилей.

В новата рубрика на списанието „Дигиталните визионери на съвремието“ журналистът Георги Караманев ще разказва за най-влиятелните личности в модерния компютърен свят. Първият очерк в нея е за бунтаря-терорист Тед Качински, който умря в затвора миналата есен, излежавайки 8 доживотни присъди.

Мартенският „Биограф“ отдава почит на двама обичани български актьори, които си отидоха преждевременно от този свят – Иван Иванов, който преди 2 години беше на корицата на списанието, и Николай Ишков, за чиито последни месеци разказва и неговата съпруга Нора.

Любопитни са и очерците за две спортни легенди на съвремието – кралят на снукъра Рони О’Съливан и руския фигурист Роман Костомаров, чийто несломим дух го върна не само обратно към живота, но и на леда, макар и с ампутирани ръце и крака.

Цената на луксозното 212-странично издание е само 8 лева.