Искате да се сдобиете с пропуснат брой на любимото списание и да попълните колекцията си? Припомняме, че има няколко начина за това.

Първият е чрез заявка за доставка по куриер на e-mail editorial@biograph.bg. Посочете броевете, които ви интересуват, точен адрес и телефон за контакт. Доставката е за ваша сметка и с наложен платеж. В зависимост от броя списания и адреса, цената на куриерската услуга ще варира.

Вторият, и по-изгоден, начин за поръчка на стар брой на Biograph, е чрез сайта Bookshop.bg – куриерската услуга е на по-добра цена.

Оттам можете да заявите доставка и за чужбина, със съответните куриерски разходи.

Третият начин е да посетите книжен център „Гринуич“ на бул.“Витоша“ в София.

Подробности за акцентите във всеки брой можете да откриете във фотоалбумите на нашата фейсбук-страница.

Търсете актуалните броеве на списанието във всички павилиони за продажба на преса – в моловете, в обектите на Kaufland и Metro, в по-добрите квартални магазини, в супермаркетите „Фантастико“, както и в по-големите вериги бензиностанции.

Най-сигурният начин да имате всички наши броеве, при това на най-добрата цена, е да се абонирате. Към момента това може да стане чрез фирма Доби прес, каталожен номер 502.

За почитателите ни в чужбина – вече можете да закупите всеки наш нов брой и в дигитален вариант за таблет или комютър – чрез платформата за списания Zinzin.bg.

Приятно четене!