Тематичните серии от две списания са на ексклузивна цена от 5 лева и са в продажба до края на януари

За поредна година Коледата продължава и през януари за почитателите на най-популярното месечно списание. “Биограф” отново ги зарадва с колекционерски пакети от архивни издания на почти символичната цена от 5 лева. Те са общо пет и са шанс за ценителите да попълнят колекциите си с липсващи томове. Ще бъдат на пазара до края на месеца.

Пакетите от две списания отново са оформени тематично. Серията „Любими сериали“ включва хитовите броеве 118 („Приятели завинаги“) и 126 – „Сексът и жените на 55“. В пакета „Вечните секссимволи“ са #119 с Дженифър Лопес и #129 с Брус Уилис на корицата. Серията „Френски идоли“ комплектова #120 с Ален Делон и #123 с незабравимия Жан-Пол Белмондо.

„Минало незабравимо“ обединява том 121 с Тодор Живков и том 125 с Иван Иванов от легендарния български филм „Всичко е любов“. А петият комплект „Легенди от екрана“ съдържа брой 124 („G като Gucci“, посветен на прочутата италианска марка“) и брой 127 „50 години „Кръстникът“.

От издателството на „Биограф“ припомнят, че количествата на промо-пакетите са силно ограничени. При проблеми с дистрибуцията и недостиг на количества купувачите трябва да се обръщат директно към продавачите или да търсят комплектите в други павилиони. Списанията се продават във всички обекти за преса, в супермаркети „Фантастико“, в павилионите InMedio в „Кауфланд“, както и в по-големите бензиностанции. Не се разпространяват онлайн и чрез куриерски фирми.

Цената на всеки пакет от два броя е 5 лева общо, като за нея е отпечатан нов баркод върху опаковката на комплекта.

Редовният 149-и брой на „Биограф“ ще излезе на пазара в първите дни на февруари.