Интервюта с проф. Любомир Стойков, Ернестина Шинова и Васил Василев-Зуека са сред другите акценти в августовското издание

Американецът, който революционизира модата и модния маркетинг – Том Форд – е човекът от корицата на новия брой на „Биограф“. Августовският том №143 на популярното българско списание поставя акцент върху стила и дизайна. Върху цели 24 страници с много снимки са синтезирани животът и кариерата на Том Форд и се прави анализ на неговия принос в световната мода. В допълнение към темата от корицата списанието разказва и за италианската легенда Валентино, наричан „последният император“.

Голямо интервю с един от най-ерудираните специалисти у нас на тема стил – университетския преподавател професор Любомир Стойков – е сред другите модни акценти в августовския фешън „Биограф“.

Този месец списанието разговаря и с двама юбиляри – обичаната актриса Ернестина Шинова и театрала Юрий Дачев. Много откровения съдържа и интервюто с друго популярно лице от сцената и екрана – Васил Василев-Зуека, който замени актьорската си кариера у нас с тази на художник в далечна Испания.

Очерци за секссимвола на руското кино Владимир Машков и за легендарния създател на диско музика Джорджо Мородер допълват богатото съдържание на августовския „Биограф“.

Цената на луксозното 212-странично списание, което вече е на пазара, остава непроменена – само 8 лева.