Представяне на „Биограф“, абонамент

BIOGRAPH е луксозно българско списание, посветено на най-големите и интересни личности по света и у нас. Излиза всеки месец в над 210 страници.

Предназначено е за по-претенциозна читателска аудитория, която търси изчерпателен и задълбочен подход към биографиите на ключови фигури от историята и съвремието.

Без да прави компромиси със стила и изисканото оформление, списанието се стреми да заинтригува и по-масова публика.

Основна част от съдържанието заемат биографични очерци и интервюта върху 10 и повече страници.

В допълнение към тях са хроника на събития от миналия месец, лайфстайл-секция с акцент върху актуална мода и други елементи от модерния градски живот, както и раздел с ревюта на нови филми, музикални албуми, книги и други произведения на изкуството. Всеки месец се публикуват и откъси от новоизлезли книги.

Искате да четете дигитален Biograph? Регистрирайте се в платформата ZinZin.bg

Как да се снабдите с архивен брой на списанието?

Изтегли актуална презентация, рекламна тарифа и технически параметри за рекламните публикации

Заявки за изпращане на предишни броеве по куриер се приемат на телифон 0877 776301 или e-mail editorial@biograph.bg. Доставката е за сметка на получателя. Поръчки на архивни броеве можете да правите и в онлайн-книжарницата Bookshop.bg.

Каталожен номер за абонамент чрез „Български пощи“ – 1099. Подробности – тук

Абонамент чрез „Доби прес“ – тук

13 коментара за “Представяне на „Биограф“, абонамент”

  1. Здравейте, пиша Ви от популярното интернетиздание http://www.filibe.com .
    Filibe.com съществува вече 10 години,а уникалните му посетители са над 3500 на ден.Стремим се да насочим нашите читатели, а и потребителите в Интернет като цяло, към стойностните и качествени неща, а не към пошлостите и псевдо чалга-културата, завладяла обществото ни. С особена популярност се ползват рубриките ни: Хай Лайф – http://www.filibe.com/yellow_news.html,
    Кино – http: //www.filibe.com/film/,Нови книги – http: //www.filibe.com/book/.
    Във връзка с откриването на новата ни рубрика „Клуб дайджест“: http://filibe.com/club/club1.html ,искам да Ви предложа да работим заедно като публикуваме Ваш рекламен банер в рубриката ни, а също и периодично да поместваме актуален материал, подбран от Вас ,с който да задържим интереса на читателите към Вашето издание и към рубриката ни.“Клуб дайджест“ е рубрика, в която всеки може да открие нещо стойностно и интересно за себе си и да прочете забавни статии от водещите български списания.Ще се радвам, ако имате възможност да отделите няколко рекламни броя от Вашето списание за награди на нашите читатели. Надявам се, ако идеята Ви е харесала, да работим заедно!
    С уважение: Антон Гърдев, Пловдив
    рекламен мениджър на http://www.filibe.com
    0898/516429

  2. Ирена Георгиева каза:

    Здравейте,
    Интересувам се от електронен формат на списанието. Предлагате ли онлайн абонамент?
    Поздрави,
    Ирена Георгиева

  3. Цветелина Димитрова каза:

    Здравейте,
    Интересувам се предлагате ли абонамент на изданието, но с адрес за доставка Лондон?

  4. Здравейте, много искам да подаря абонамент за списанието ви на скъп човек и за целта трябва да сложа негов адрес за доставка, но нямайки още регистрация в сайта, предполагам самата регистрация трябва да стане на негово име или ? Бихте ли ми дали повече детайли за случай, в който абонамент се подарява като подарък ? Много благодаря

    • Здравейте, за абонаменти се обръщайте към „Български пощи“, в чийто сайт процедурата е бърза и опростена, с въвеждане на адрес по желание. Поздрави и успех!

  5. Ваня Живкова каза:

    Здравейте,
    Страшно много харесвам вашето списание и не пропускам месец, в който да си го купя. Тъй като се местя в чужбина, бих искала да разбера дали вече не предлагате онлайн абонамент за списанието, виждам коментар по-горе от 2017 г., когато не сте имали подобна опция.
    Поздрави и много успех!

  6. Г-жо Живкова, за съжаление към днешна дата не предлагаме абонамент за електронна версия на списанието. Поздрави!

  7. Лилия Иванова каза:

    Здравейте,
    съществува ли вече възможността за онлайн абонамент за списанието. Купувам списанието още от първият му брой преди 10 години, но откакто живея извън страната, това е много трудно.
    Поздрави!

    • Здравейте, на този етап все още не предлагаме дигитална версия на списанието. Работи се по въпроса, но в близко бъдеще единственият шанс да го четете остава този на хартия. Поздрави и до скоро!

  8. Константин каза:

    Здравейте,
    искрено се надявам да помислите за специален брой за невероятната Уитни Хюстън!
    Поздрави

Вашият коментар