Легендите Бони Тайлър, Лаура Паузини и Майкъл Болтън са другите певци, гастролиращи в майския брой на списанието

Култовата британска група с над 40-годишна кариера „Депеш Мод“ е на корицата на новия брой на „Биограф“, който е на пазара от този уикенд. Върху 16 страници са разказани всички важни детайли около последния им албум „Мементо Мори“ („Помни, че си смъртен“), който излиза година след внезапната смърт на основателя Анди Флетчър. Списанието припомня и истории от ранните години на бандата, а в отделен текст подлага на анализ политическите послания в песните й.

Специалният музикален брой съдържа и очерк за певицата с „пресипналия тембър“ Бони Тайлър, изпяла някои от най-слушаните балади на 80-те години, както и за най-нежния глас на италианското белканто – Лаура Паузини. С ексклузивно интервю гостува юбилярът Майкъл Болтън, който през септември ще дойде за пореден път в България – този път за концерт в Пловдив. Меломанското съдържание е допълнено от ревюта за хитови нови албуми и важни новини от предстоящото фестивално лято, както и от анализ за еволюцията, през която премина популярният конкурс на Евровизия.

Сред другите акценти в том номер 140 на популярното списание е голямо интервю с живата легенда на българската скулптура Георги Чапкънов, който въпреки 80-те си години не е загубил духа и чувството си за хумор. Откровени изповеди на юбилярките Илиана Раева (60) и Алекс Сърчаджиева (40), и интервюта с актрисата Нина Димитрова и колегата й Димо Алексиев допълват артистичните страници на луксозното издание.

Цената му остава непроменена – само 8 лева.

Реклама