Стилен календар за 2021-а е жестът на певицата и списанието към неговите читатели

Списанието се разпространява във всички павилиони за печатни издания, в обектите InMedio в „Кауфланд“, във веригата „Фантастико“ и в по-големите бензиностанции, както и в книжарница „Гринуич“ на бул. „Витоша“ в София. Цената му е само 8 лева

Календар на Лили Иванова за 2021-а е бонусът, добавен към новогодишния брой на „Биограф“, който вече е на пазара. Месеците са илюстрирани със стилни кадри, заснети в студиото на фотографа Костадин Кръстев. Календарът не се продава отделно, а се разпространява само с януарския том #112 на списанието, чиято цена остава непроменена – само 8 лева.

Можете да намерите „Биограф“ във всички павилиони за преса, в обектите към „Кауфланд“, във веригата „Фантастико“, в по-големите бензиностанции, както и в книжарница „Гринуич“ на бул. „Витоша“.

В края на годината, през която нямаше срещи с феновете си, но издаде три концертни албума, певицата прави кратка рекапитулация на досегашния си път – нещо принципно нетипично за нея, тъй като тя предпочита да се фокусира само върху настоящето и бъдещето. „Биограф“ публикува десетки архивни кадри от знаменателни моменти в кариерата й, някои от които се отпечатват за пръв път. Освен очерк за нея, написан от редакционния шеф Георги Неделчев, материалът съдържа и някои откровения и крилати фрази на певицата, характеризиращи неповторимия й личен стил и характер.

В допълнение към тази бравурна Cover story, списанието припомня биографията на френската естрадна дива Далида, чиито гостувания у нас през 60-те са съвпаднали с първите по-значими сценични изяви на Лили Иванова. Любопитни са и очерците за „последната холивудска дива“ Фей Дънауей и за кралицата на криминалните романи – легендарната Агата Кристи. Разказва се и историята на Камила Паркър – втората съпруга на британския престолонаследник принц Чарлз, чийто образ нашумя отново покрай четвъртия сезон на сериала „Короната“

В януарския си брой „Биограф“ отдава почит и на две значими личности, които напуснаха този свят през последния месец – футболния Бог Диего Марадона и неуморния кардиохирург професор Александър Чирков.

Реклама