Драматичният живот на секссимвола на 90-те е темата от корицата на априлския брой

Сексбомбата и суперзвезда от 90-те години Памела Андерсън е звездата от корицата на новия априлски „Биограф“, който вече е на пазара. Списанието разказва с подробности и много снимки за драматичния и изпълнен с премеждия живот на 55-годишната канадска блондинка, която напоследък изживява нещо като втора младост и се изявява на много фронтове. Насилието, на което е била жертва неведнъж, кражбата на домашните им видеокасети с Томи Лий, от които много хора спечелиха милиони долари, но не и тя самата, многобройните й връзки и бракове с различни мъже… Нейният живот наистина е достоен за филми, сериали и романи.

В допълнение към историята от корицата списанието публикува и ексклузивно интервю с друг световен секссимвол, само че от предишното десетилетие – певицата Саманта Фокс. Поместен е и очерк за най-обсъждания холивудски актьор у нас през последните месеци – Джон Малкович.

Голямо интервю с легендарния радиоводещ Тома Спространов е сред другите акценти в априлския „Биограф“. Разговори с кинорежисьорите Мариан Вълев и Мартин Макариев, с колежката им от театъра Веселка Кунчева, както и с нашумелия руски писател-емигрант и критик на Путин Сергей Лебедев, допълват богатото съдържание на 139-ия том на най-четеното българско списание.

Цената на луксозното 212-странично издание остава непроменена – само 8 лева.

Реклама