Тематичните серии от две списания са на ексклузивна цена от 5 лева и са в продажба от 17 януари до края на месеца

И тази година Коледата продължава и през януари за почитателите на най-популярното месечно списание. “Биограф” отново ще ги зарадва с колекционерски пакети от архивни издания на почти символичната цена от 5 лева. Те са общо шест и са шанс за ценителите да попълнят колекциите си с липсващи томове. Ще бъдат на пазара от 17 януари до края на месеца.

Пакетите от две списания отново са оформени тематично. Серията „Специални издания“ включва юбилейния брой №100 и том №112 с естрадната прима Лили Иванова на корицата. В пакета „Икони на киното“ са опаковани издания №106, посветено на „Челюсти“ и други знакови холивудски ленти и №116, посветено на незабравимия Шон Конъри. Серията „Български хроники“ включва „Биограф“ 104 с трагично загиналия тв водещ Милен Цветков на корицата и брой 115, посветен на българската мафия и кукловодите в сянка. „Любимци от екрана“ обединява том 110 със звездата от сериала „Братя“ Владимир Михайлов и №114 с една от живите легенди на българското кино и театър – Цветана Манева. Комплектът „Игра на тронове“ включва „Биограф“ 113 с Доналд Тръмп и №116, където се прави интересна съпоставка между Лейди Даяна и Меган Маркъл. Шестата серия, озаглавена „Истински легенди“, предлага в общ пакет брой 117 с най-великите рок китаристи, начело с Джими Хендрикс, и брой 122 с Даниъл Крейг и всички останали агенти 007 от култовата филмова поредица.

Количествата на промо-пакетите са ограничени. При проблеми с дистрибуцията и недостиг на количества купувачите трябва да се обръщат директно към продавачите или да търсят комплектите в други павилиони. Списанията се продават във всички обекти за преса, в супермаркети „Фантастико“, в павилионите InMedio в „Кауфланд“, както и в по-големите бензиностанции. Не се разпространяват онлайн и чрез куриерски фирми.

Цената на всеки пакет от два броя е 5 лева общо, като за нея е отпечатан нов баркод върху опаковката на комплекта.

Редовният 137-и брой на „Биограф“ ще излезе на пазара в първите дни на февруари.

Реклама