Списанието отбелязва 11-ия си рожден ден с брой, посветен на неостаряващите жени, и го допълва с подарък

Актрисата Никол Кидман, която наскоро навърши 55 години, краси корицата на септемврийския „Биограф“, който вече е на пазара. Австралийката вече 3 десетилетия е сред най-успешните и влиятелни звезди на доминирания от мъже Холивуд, както и пример за подражание на милиони жени. Какви са тайните на вечната й младост и толкова безоблачни ли са животът и кариерата й, колкото изглежда? Най-четеното българско списание дава отговор върху 20 страници с 55 важни факта за нея.

Другите главни героини в специалния дамски брой са актрисите Джулиан Мур и Джулия Робъртс, както и художничката-юбиляр Лили Димкова, която разказва и за своя баща – Лечителя Петър Димков. Голям материал е посветен и на д-р Емил Илиев – вече покойния създател на най-големия български джаз-фестивал, който от тази година се организира от съпругата му Татяна Вълова-Илиева в Боровец.

Септемврийският том #132 ознаменува 11-ия рожден ден на „Биограф“. Списанието отбелязва празника си с малък подарък за своите читателки от компанията за декоративна козметика Golden Rose.

Сред останалите акценти в броя са големи интервюта с актьорите-юбиляри Георги Мамалев и Влади Въргала, както и с нашумелия им колега Димитър Баненкин, който изостави успешен бизнес в чужбина, за да се завърне на родната сцена. Списанието разказва и за легендарните хетмани от XVII век Богдан Хмелницки и Иван Мазепа, които днес са символи на украинската съпротива и национална идентичност.

Цената на луксозното издание с подаръка към него все още остава непроменена – само 8 лева.