Очерци за Барбра Страйсенд и Джони Деп и интервюта с Гинка Станчева, Ненчо Илчев и Леонид Йовчев са сред другите акценти в артистичния юнски брой

„Опрощението на Брус Уилис“ е заглавието на юнската история от корицата, с която „Биограф“ отдава почит към холивудския идол, обявил неотдавна прекратяването на кариерата си. Върху 22 страници най-четеното българско списание прави преглед на незабравимите роли на актьора, който е принуден едва на 67 години да слезе от екрана заради проблеми с говора и паметта.

Юнският 129-и том на луксозното издание припомня и невероятните перипетии в живота на Джони Деп, който през последните седмици е светска тема номер едно заради скандалния му развод с актрисата Амбър Хърд.

Актьорските сюжети в броя се допълват от големи интервюта с живата легенда на българското кино Гинка Станчева, която на 15 юни чества 90-годишен юбилей, звездата от театъра и киното Леонид Йовчев и с комика-илюзионист Ненчо Илчев. Големи очерци са посветени още на певицата-актриса Барбра Страйсенд, която наскоро навърши 80, и на звездата на мадридския „Реал“ Карим Бензема, който току-що приключи най-успешния сезон в кариерата си.

В голям политически блок списанието анализира и международната ситуация в наши дни, както и в исторически план: непосилната неутралност на Австрия, имперската политика на Русия спрямо България, новия кръстоносен поход срещу Запада, възвестен от политолога-философ Александър Дугин и провала на американската акция срещу Куба от април 1961-а.

Както всеки месец, и през юни списанието отделя голямо място и за премиерните заглавия в музиката, киното, книгите и телевизионните сериали, както и за актуални модни тенденции. Цената му остава непроменена – само 8 лева.

Реклама