Ал Капоне и Джорджо Армани, Киану Рийвс и Дженифър Анистън, Коко Шанел и Клаудия Шифър, Распутин и четиримата топ милиардери, Алла Пугачова и Ерос Рамацоти, Ален Делон/Роми Шнайдер и Стефан Данаилов… Тематичните пакети от две списания са на ексклузивна цена от 5 лева и са в продажба до края на януари

За поредна година Коледата продължава и през януари за почитателите на най-популярното месечно списание у нас. “Биограф” отново ги зарадва с колекционерски пакети от архивни издания на почти символичната цена от 5 лева. Те са общо шест на брой и са шанс за всеки ценител да попълни колекцията си с липсващи томове. Ще бъдат на пазара до края на месеца.

Пакетите от две списания отново са оформени тематично. Серията „Естрадни легенди“ съдържа броеве с номера 93 и 96, на чиито корици са руската прима Алла Пугачова и италианският секссимвол Ерос Рамацоти. В пакета „Модни икони“ са издания №94 и 99 и са посветени на топмодела Клаудия Шифър и на френската легенда на стила Коко Шанел.

Серията „Идоли от екрана“ събира броевете с Киану Рийвс (98) и Дженифър Анистън (102) на кориците. „Незабравимите“ обединява в общ пакет непрежалимия Стефан Данаилов (101) и любовната история на Ален Делон и Роми Шнайдер (108). Комплектът „Историята се повтаря“ ще зарадва почитателите на мистериозния руснак Распутин (103) и на четиримата най-богати мъже в света днес – Илън Мъск, Джеф Безос, Марк Зукърбърг и Бил Гейтс (#109). Шестата серия, озаглавена „Италианска връзка“, съдържа изданията, посветени на Джорджо Армани (#105) и Ал Капоне (#107).

От издателството на „Биограф“ припомнят, че количествата на промо-пакетите са ограничени. При проблеми с дистрибуцията и недостиг на количества купувачите трябва да се обръщат директно към продавачите или да търсят комплектите в други павилиони. Списанията се продават във всички обекти за преса, в супермаркети „Фантастико“, в павилионите InMedio в „Кауфланд“, както и в по-големите бензиностанции. Цената на всеки пакет от два броя е 5 лева общо, като за нея е отпечатан нов баркод върху лентата, опаковаща комплекта.

Редовният 125-и брой на „Биограф“ ще излезе на пазара в първите дни на февруари.