Очерци за друг голям актьор – Алек Болдуин, за певеца-юбиляр Рики Мартин и за „американския Нострадамус“ Едгар Кейси са другите акценти в брой 123 на популярното списание

Животът и кариерата на Жан-Пол Белмондо, който напусна този свят през септември, оставайки до последен дъх идол и национален герой на Франция, са темата от корицата на новия „Биограф“. Върху 14 страници с много снимки популярното списание разказва за ключовите моменти от личната му и творческа съдба, за сътрудничеството и конфликтите с Ален Делон и за опита му да рестартира кариерата си след преживения инсулт през 2001-а. Анализират се и знаковите му роли в киното – от края на 50-те години до 2009-а, когато го гледахме за последен път на екран.

Очерк за холивудската звезда Алек Болдуин, който тези дни изживява най-тежките си времена, след като неволно застреля операторката на последния си филм на снимачната площадка, е друг акцент в декемврийския брой. Интервюта с актьора Дани Ангелов, станал особено популярен покрай сериала „Братя“, и с естрадната легенда Мими Иванова, която в края на декември ще празнува юбилей, както и очерк за друг предстоящ рожденик – латино-краля Рики Мартин – също са сред хитовите публикации в брой №123.

Списанието разказва и за „новия Нострадамус“ Едгар Кейси, или „американската Ванга“, както го наричат някои, а също и за вече покойния „глас на СССР“ – диктора Игор Кирилов. Припомня се и биографията на английската певица Адел, която тези дни отново властва в поп-класациите с новия си албум. Ангела Меркел, новият боксов шампион Олександр Усик и посланичката на Албания у нас Доника Ходжа са сред другите личности, гостуващи в декемврийския „Биограф“.

Цената на луксозното издание остава непроменена – само 8 лева.