Най-великите истински шпиони на всички времена плюс историята с раздялата на „АББА“

са другите хитови материали в новия брой на списанието

„Непобедимият от MI6“ – под това заглавие „Биограф“ прави дисекция на най-популярния филмов герой от последните 60 години – Джеймс Бонд, чийто 25-и филм в момента върви по кината. Върху 22 страници най-четеното българско списание разказва и историята на актьора Даниъл Крейг – как той успя да опровергае скептиците, че един „невзрачен рус мъж“ може да замести снажните брюнети, въплътили се в образа преди него.

Като допълнение към историята от корицата ноемврийският брой, който вече е на пазара, подрежда и десетте най-известни истински шпиони в световната история – от прототипа на Бонд Сидни Райли през Ким Филби до Олег Гордиевски.

Отделен голям очерк разказва за раздялата на шведските легенди от „АББА“ преди четири десетилетия и за годините, последвали този драматичен момент преди обявеното наскоро сензационно тяхно събиране.

Интервюта с композитора Стефан Димитров и с нашумелия актьор Стоян Дойчев („Възвишение“, „В кръг“, „Татковци“) и очерци за холивудската звезда Сюзън Сарандън и последния съветски рок-идол – незабравимия Виктор Цой, са сред другите хитови материали в 212-страничния том №122 на „Биограф“.

Цената на луксозното списание остава непроменена – само 8 лева.