Очерци за други музикални явления като „Тату“, The Weeknd, Бритни Спиърс и Лейди Гага допълват августовското съдържание на списание №1

„Една щастлива жена на 52“ е надзаглавието на 14-страничната Cover story за Дженифър Лопес, която краси августовската корица на „Биограф“. С много снимки и любопитни факти за нея списанието прави дисекция на живота и кариерата на една от най-влиятелните и богати жени в съвременния шоубизнес.

Очеркът за Бритни Спиърс, която води истинска война със собствения си баща за правата върху личния живот и кариерата си, е друга интригуваща тема от света на поп-музиката. Списанието разказва и за легендарния руски дует „Тату“, който проби на световната сцена точно преди две десетилетия и който днес би бил еднакво категорично отхвърлен и в родината си, и в Западния свят. Друг голям очерк, който ще се посрещне с възторг от меломаните, е историята на нашумелия ар ен би изпълнител The Weeknd. Списанието припомня и житейската история на Лейди Гага, която е една от неговите предишни корици от 2012-а година.

Интервюта с оперната прима Соня Йончева, с джаз-виртуоза Теодосий Спасов и с юбиляра Веселин Маринов допълват музикалната тематика на горещия августовски „Биограф“. Богатото му съдържание оформят и очерци за актрисата-режисьор Джоди Фостър, за „майката на Израел“ – министър-председателката от началото на 70-те Голда Меир, и за героя от Дойран генерал Владимир Вазов.

Цената на луксозното 212-странично издание, което е без аналог по читателска аудитория у нас, остава непроменена – само 8 лева.