Списанието посвещава 24 страници на култовия сериал в своя 118 том

Най-обичаният и успешен ситком на всички времена – „Приятели“ – е темата от корицата на новия юлски „Биограф“, който е на пазара от 30 юни. Върху 24 страници списанието е събрало всички най-любопитни факти за култовия сериал и прави дисекция на феноменалния му успех през годините. В отделна секция се проследява съдбата на всеки от актьорите в него след приключване на поредицата, която наскоро излъчи специален нов епизод, наречен Reunion („Отново заедно“). Така 118-ият том на най-четеното българско списание се превръща в колекционерска ценност за всеки почитател на „Приятели“.

В отделен голям материал „Биограф“ подрежда 50 интересни факта за един от най-талантливите и скандални комедианти на нашето време – Саша Барън Коен („Борат“, „Бруно“, „Диктаторът“), който скоро навършва 50 години. Списанието разказва за друг обичан герой от малкия екран – Чарли Шийн.

Големи интервюта с певеца-юбиляр Георги Станчев и с киносценариста и продуцент Матей Константинов („Love.net”, „Вездесъщият“, „Порталът“) допълват богатото съдържание на юлското издание. В мемориален очерк списанието отделя 14 страници на Людмила Живкова, от чиято мистериозна смърт през юли се навършват четири десетилетия.

Цената на луксозно оформеното 212-странично издание остава непроменена – само 8 лева.