Тематичните серии от две списания са на ексклузивна цена от 5 лева и са в продажба до края на януари

И тази година Коледата за почитателите на най-популярното месечно списание продължава и през януари. Издателите на “Биограф” отново ги зарадваха с колекционерски пакети от архивни издания на почти символичната промо цена от 5 лева. Този път те са общо шест на брой и са чудесна възможност за ценителите да попълнят своите колекции с липсващите томове. Ще бъдат на пазара до края на месеца.

Пакетите от две списания по традиция са оформени тематично. Серията „Легенди на модата“ съдържа броеве с номера 81 и 90, на чиито корици са легендарните дизайнери Джани Версаче и Карл Лагерфелд. В пакета „Любими сериали“ са издания с номера 83 и 89 и са посветени на любимите поредици на жените и съответно на мъжете – „Сексът и градът“ и „Секс до дупка“ (Californication).

Серията „Идоли от екрана“ събира броевете с Микеле Плачидо (85) и Джордж Клуни (87) на кориците. „Поп икони“ обединява в общ пакет евро-диско звездите от 80-те (#86) и легендата Тина Търнър (#88). Комплектът „Мъже от плакатите“ ще зарадва почитателите на Лени Кравиц (#91) и екшън-идола Чък Норис (#92). Шестата серия, озаглавена „Мистерии“, съдържа изданията, посветени на Ванга (#95) и Чернобил (#97).

От издателството на „Биограф“ припомнят, че количествата на промо-пакетите са ограничени. При проблеми с дистрибуцията и недостиг на количества купувачите трябва да се обръщат директно към продавачите или да търсят комплектите в други павилиони. Списанията се продават във всички обекти за преса, в супермаркети „Фантастико“, в павилионите InMedio в „Кауфланд“, както и в по-големите бензиностанции. Цената на всеки пакет от два броя е 5 лева общо, като за нея е отпечатан нов баркод върху лентата, опаковаща комплекта.

Редовният 113-и брой на „Биограф“ ще излезе на пазара в първите дни на февруари, допълват от редакцията.