Освен за героя и актьора от хитовия сериал „Братя“ Владимир Михайлов, списанието разказва и за легендарните роднини-съперници от големия и малкия екран

Драго Донков/Денис Топал от нашумелия сериал на Нова телевизия „Братя“ е на корицата на 110-ия брой на „Биограф“, който вече е на пазара. Интервюто на Мина Узаничева с Владимир Михайлов разкрива много детайли и неизвестни факти за актьора-певец, който този сезон е сред най-харесваните и обсъждани мъже от малкия екран у нас заедно със своя партньор Калин Врачански. В допълнение към тази Cover story ноемврийското издание припомня още 10 легендарни братски тандема от киното и телевизията – Майкъл и Сони Корлеоне от „Кръстникът“, Томи и Руди Джордах от „Богат, беден“, Майкъл и Линкълн от „Бягство от затвора“ и други.

Но както всеки месец, с темата от корицата далеч не се изчерпва богатото съдържание на 212-страничното списание. Интервюта с тв водещите Антон Хекимян и Димитър Павлов, големи очерци за кинолегендите Моника Вити и Изабел Юпер, както и за вече покойната кралица на френския шансон Жюлиет Греко допълват ноемврийската палитра от теми. „Биограф“ отдава почит и на китариста-виртуоз Еди Ван Хален и дизайнера Кензо Такада, които също напуснаха този свят наскоро. Любопитна тема, подхваната от британската преса, е мистериозното изчезване от обществения живот на Алина Кабаева, спрягана за жената до Владимир Путин и за майка на четири негови деца.

Най-новите тенденции в модата и лайфстайла, рецензии за нови книги, филми и албуми, любопитни факти от цял свят и цитати от знаменитости както винаги са сред постоянните секции в най-четеното и луксозно българско списание. Цената му остава непроменена – само 8 лева.