Сърцераздирателните любовни истории през вековете са тема на броя в септемврийското списание

Ослепително красивата, но и покъртителна любовна история на Роми Шнайдер и Ален Делон е темата от корицата в новия брой на „Биограф“, който вече е на пазара. Върху 20 страници с много снимки, някои от които се публикуват за първи път у нас, списанието разказва за петгодишната връзка между австрийската актриса и френския й колега отпреди 6 десетилетия. Любовта между романтичната красавица и непоправимия съблазнител приключва шокиращо за нея, по-късно преминава в близко приятелство, но оставя празнина и мъка в сърцето на Роми, което накрая буквално се пръска от мъка.

Като допълнение към този сюжет, достоен за роман, септемврийският том на „Биограф“ предлага галерия от най-сърцераздирателните любовни истории през вековете. Припомнят се и романсите между холивудските легенди Катрин Хепбърн и Спенсър Трейси и Лорън Бакол и Хъмфри Богарт.

Голямо юбилейно интервю с Васил Найденов, който на 3 септември навърши 70 години, е другият акцент в 108-ия брой. В типичния си откровен и непринуден стил певец №1 на България разказва за изпитанията, през които преминава през последните месеци и прави равносметка на бляскавата си досегашна кариера.

Разговор с известния поет и светски хроникьор Иван Тенев, очерк за английските футболни легенди „Ливърпул“ и разказ от първо лице на вече покойния култов режисьор Алън Паркър за снимките на шедьовъра по „Пинк Флойд“ „Стената“ са сред останалите хитови материали в богатото 212-странично съдържание на „Биограф“. Цената на луксозното списание остава непроменена – само 8 лева.