Дизайнерът Валентино, тенорът Андреа Бочели и юбилярите Ал Пачино, Стефан Диомов и Ути Бъчваров са другите големи имена в юнския брой на списанието

Cover#105

С портрет на патриарха на италианския стил Джорджо Армани на корицата си, „Биограф“ зарадва почитателите на модата с пореден фешън-брой. Юнското издание на най-четеното българско списание разказва върху 20 страници за живота и кариерата на „самотния самурай“ от Милано, който не се поколеба да превърне шивашките си цехове във фабрики за защитни костюми, след като страната му изпадна в бедствено положение покрай корона-епидемията. Изданието прави преглед и на най-ефектните тоалети, създавани от Армани за звездите на киното и музикалната сцена.

Valentino_01

Модният „Биограф“ поставя акцент и върху друг италиански дизайнер – римлянина Валентино, чиято марка отбеляза 60-годишен юбилей наскоро. Отделен голям очерк проследява историята на всички големи световни брандове – Gucci, Hermes, Louis Vuitton, Burberry и Fendi.

Трети италиански акцент в съдържанието е очеркът за слепия тенор Андреа Бочели, който удиви света с концерта си в празната катедрала на Милано навръх тазгодишния католически Великден.

Другите големи материали в юнското списание са посветени на трима юбиляри – 80-годишния холивудски ас Ал Пачино, 75-годишния композитор-мелодик Стефан Диомов и 50-годишния телевизионен кулинар Ути Бъчваров.

„Биограф“ разказва подробно и за кариерата на младия австрийски канцлер Себастиян Курц, чиято държава бе сред отличниците на Европа в справянето с корона-епидемията. Не по-малко интересен е и очеркът за „руския цар на Солун“ – милиардера Иван Савидис, който е сред най-ексцентричните футболни босове и туристически предприемачи в нашия регион.

Цената на луксозното списание остава непроменена – само 8 лева.

Content_105