Списанието отново зарадва колекционерите с пакети от две предишни издания на промо цена от 5 лева

page1page2page3page4page5

За поредна година Коледата за почитателите на най-популярното месечно списание продължава и през януари. Издателите на “Биограф” отново ги зарадваха с комплекти от архивни издания, които вече са в търговската мрежа. Така ценителите, които имат липсващи томове в колекциите си, могат да ги попълнят срещу почти символичната цена от 5 лева за пакет. Ще бъдат на пазара само до края на месеца, когато ще излезе и редвовният февруарски „Биограф“ №101 .

По традиция комплектите от две списания са тематично обособени. Серията „Рок и безсмъртие“ съдържа броеве с номера 72 (с Джим Морисън от „Дорс“ на корицата) и 76 (с Джон Ленън). В пакета „Блондинките на киното“ съжителстват френските легенди Бриджит Бардо от брой 73 и Катрин Деньов от брой 80. Серията „Мъже от екрана“ обединява броевете с Пол Нюман (75) и Васил Михайлов (77). В „Секссимволите на Холивуд“ са изданията с Джеймс Дийн (78) и Джони Деп (84). Последният тазгодишен комплект под мотото „Да живее рокендролът“ съдържа броевете с Адриано Челентано (79) и Мик Джагър (82).

От издателството на „Биограф“ припомнят, че количествата на промо-пакетите са ограничени. При проблеми с дистрибуцията и недостиг на количества купувачите трябва да се обръщат директно към продавачите или да търсят комплектите в други павилиони. Списанията се продават във всички обекти на „Lafka”, в павилионите InMedio в моловете и „Кауфланд“, във веригите „Билла“ и „Фантастико“, както и в по-големите вериги бензиностанции.

Повтаряме, че цената на всеки пакет от два броя е 5 лева общо и за нея е отпечатан нов баркод върху лентата, която опакова всеки комплект. Всеки опит на търговец да изисква друга цена от купувачите е проява на небрежност или недобросъвестност, за която „Биограф“ няма как да носи отговорност.