Интервюта с холивудската звезда Едуард Нортън и българския му колега Иван Бърнев са другите тематични акценти в новия брой на списанието

Cover#99

Родоначалничката на съвременната дамска мода – легендарната дизайнерка Коко Шанел – е лицето от корицата на „Биограф“, който вече е на пазара. В новия си брой, 99-и поред, най-голямото българско списание не само разказва с много снимки и факти за живота и професионалната кариера на митичната французойка, но и прави дисекция на най-емблематичните творения, с които тя е допринесла за модерния стил и елегантност на жените.

Друг акцент в декемврийското фешън-издание е очеркът за една от най-влиятелните дами в модата днес – редакторката на списание „Вог“ Ана Уинтър, която в началото на ноември закръгли 70 години.

В допълнение към темата „Биограф“ надниква и в дома на Майкъл Корс – един от най-успешните съвременни дизайнери. Разкрива и малки женски тайни как да се обличаме в Шанел-стил, без да изпразваме банковата си сметка за скъпи френски тоалети.

Ексклузивно интервю с холивудската звезда Едуард Нортън, чийто режисьорски филм „Тъмната страна на Бруклин“ излиза скоро на екран, е другият хитов материал в списанието. Интересен негов контрапункт е разговорът с българския му колега Иван Бърнев, когото тези дни гледаме в две актуални кинопремиери – „Доза щастие“ и „В кръг“.

Очерци за самоукия композитор на Дунавското хоро Дико Илиев, за „попзвездата на футбола“ Дейвид Бекъм и за най-титулования американски писател на всички времена – Сол Белоу допълват богатото съдържание на декемврийския „Биограф“.

Content_99