Неразгаданите световни мистерии и чудотворните места са другите акценти в духовно-езотеричния брой

Cover#95

Петричката пророчица Ванга, от чиято смърт на 11 август се навършват 23 години, е на корицата на новия августовски брой на „Биограф“, който вече е на пазара. Списанието не само отдава за пореден път почит към феномена от Рупите, но и подлага на критичен анализ начина, по който образът на гадателката е експлоатиран от съвременните политици и медии, в частност тези от Москва.

Във ваканционния си духовно-езотеричен том №95 списанието разказва и за друга пророчица феномен, живяла по нашите земи – Преподобна Стойна. Припомня се и мистерията-куриоз от село Царичина, наречена „дупката на българския преход“. В специална класация Топ 10 журналистката Благовеста Кирилова прави преглед на неразкритите загадки в световната история. Тв водещата Венета Райкова, нашумяла напоследък и като автор на бестселъри, пък разказва за чудотворните и високоенергийни места у нас и по света, които е посещавала по време на работата си.

Интервюта с певицата-юбиляр Николина Чакърдъкова, с вдовицата на големия български режисьор Иван Андонов Люба Маричкова и с новия директор на БНТ Емил Кошлуков са другите акценти в августовския „Биограф“. Богатото му съдържание се допълва от очерци за сръбския вожд Йосип Броз Тито, за гениалния руски художник Иля Репин и за новия крал на световния бокс – мексиканеца Анди Руис.

Content_95