Франко Неро, Чарлс Бронсън, Христо Петков, Фънки и Теодора Духовникова са другите ключови имена в приключенския майски брой на списанието

Cover#92

Каратистът с челичената брада, вицовете за когото разсмиват цял свят вече второ десетилетие – Чък Норис – е на корицата на новия брой на “Биограф”, който излиза в навечерието на Великденските празници. Списанието отделя 20 страници за живота и кариерата на холивудския актьор и разграничава легендите за него от реалните факти. Не е пропусната и селекция от 35-те най-популярни шеги за него.

Другите акценти в специалния екшън брой на популярния журнал са ексклузивно интервю с италианския киноидол Франко Неро, който разкрива тайните на творческото си дълголетие, и очерк за друга легенда от екшън-киното на 60-те и 70-те – Чарлс Бронсън. Приключенската тематика на майския 92-и “Биограф” се допълва от имена като Жан-Клод Ван Дам, сървайвърът Беър Грилс, борецът Александър Карелин и оръжейният майстор Хуго Шмайсер, когото мнозина сочат като истинския баща на автомата АК-47.

Големи интервюта с две от звездите на хитовия сериал “Дяволското гърло” – Теодора Духовникова и Христо Петков, както и с музиканта-промоутър и телевизионен зевзек Димитър Ковачев-Фънки, допълват богатото съдържание на 212-страничното списание.

Content_92