Интервю с Влади Ампов-Графа и класация на 40-те най-секси балади допълват специалния музикален брой

Cover#91

Двама от вечните любимци на жените, които скоро ще имат концерти в България – Лени Кравиц и Майкъл Болтън – са звездите от новия брой на „Биограф“. Музикалният акцент в специалния том номер 91 се допълва от голямо интервю на Цветана Царева с Влади Ампов-Графа, който отново е един от менторите в поредния сезон на „Гласът на България“.

Очеркът от априлската корица с Лени Кравиц, написан от Благовеста Кирилова, прави детайлен анализ върху 24 страници на живота и кариерата на атрактивния музикант, който ще събере почитателите си на 4 май в „Арена Армеец“. Материалът е илюстриран с много снимки, някои от които се публикуват за пръв път у нас.

Майкъл Болтън, който ще пее в зала 1 на НДК на 18 юли, пък гостува в броя с ексклузивно интервю, дадено пред Цвета Врангова-Митова. То е предшествано от биографичен очерк за един от най-харесваните изпълнители на балади в цялата история на поп-музиката.

Четвърти акцент в музикалния априлски брой е класацията „40 балади за гледане“, в което списанието подрежда най-атрактивните изпълнители в рок и поп-жанра с някои от емблематичните им хитове. Певиците Дайдо и Били Айлиш, както и ревюта на новите албуми на Брайън Адамс и Хоузиър допълват меломанското съдържание на луксозното 212-странично издание.

Сред останалите хитови материали в него са интервюта с актрисата Латинка Петрова и бившия столичен кмет Стефан Софиянски, очерци за актрисата Шарлот Рамплинг и за треньора на „Ливърпул“ Юрген Клоп, както и материали за мода, лайфстайл, нови книги и филми.

Content_91