Тематичните серии от две списания са на ексклузивна цена от 5 лева и са в продажба до края на януари

paketi_2019

И тази година Коледата за почитателите на най-популярното месечно списание продължава и през януари. Издателите на “Биограф” отново ги зарадваха с колекционерски комплекти от архивни издания на почти символичната промо цена от само 5 лева. Те са чудесна възможност за ценителите да попълнят своите колекции с липсващите томове. Ще бъдат на пазара до края на месеца.

Пакетите от две списания по традиция са оформени тематично. Серията „Световни лидери“ съдържа броеве с номера 63 и 65, на чиито корици съответно са американският президент Доналд Тръмп и вече покойният кубински революционер и дългогодишен държавен лидер Фидел Кастро.

В пакета „Глас и гений“ са обединени томовете 64 и 67, посветени на поп-легендите Майкъл Джексън и Джордж Майкъл. Серията „Кино идоли“ ще зарадва почитателите на актьорите Марчело Мастрояни (#66) и Марлон Брандо (#69). „Революция“ обединява броевете с Людмила Живкова (#70) и вожда на Октомврийската революция в Русия Владимир Ленин (#74). Петият от тазгодишните пакети – „Любимци“, е със списанията, на чиито корици са холивудските звезди Мел Гибсън (#68) и Джулия Робъртс (#71).

От издателството на „Биограф“ припомнят, че количествата на промо-пакетите са ограничени, а разпределението им в националната търговска мрежа не е и няма как да бъде равномерно. При проблеми с дистрибуцията и недостиг на количества купувачите трябва да се обръщат директно към продавачите или да търсят комплектите в други павилиони. Списанията се продават във всички обекти на „Lafka”, в павилионите InMedio в моловете и „Кауфланд“, както и в по-големите вериги бензиностанции.

Редовният 89-и брой на „Биограф“ ще излезе на пазара в първите дни на февруари.

 

Реклама