Екслузивно интервю с порнозвездата-политик Чичолина и изповед на тв водещата Мира Добрева са другите акценти в декемврийския брой #87

Cover#87

Най-големият джентълмен на Холивуд – вечно усмихнатият любимец на жените Джордж Клуни – е звездата от корицата на новия декемврийски “Биограф”, който вече е на пазара. Върху 24 страници журналистката Благовеста Кирилова разнищва всички аспекти от личността и кариерата на елегантния актьор, който обича да повтаря, че не прави филми с цел печалба, а от съвсем други подбуди. Щастливецът, активистът, приятелят, шегобиецът, завоевателят – тук са всички негови лица, от Джордж I до Джордж V, а очеркът е придружен и от ексклузивен снимков материал.

Интервюта-изповеди с актрисата от Народния театър Мария Стефанова и с тв водещата Мира Добрева са сред другите акценти в 87-ия том на най-четеното българско списание. “Биограф” публикува и разговор на Цвета Врангова-Митова с италианската порнозвезда-политик Чичолина, която не спестява нищо от своята прелюбопитна биография. В друга ексклузивна изповед списанието среща читателите си със съпругата на покойния парламентарист Йордан Соколов Ева, която разкрива несподеляни досега подробности от живота си с него.

Очерци за “боримечката от Дагестан” – ММА-боеца Хабиб Нурмагомедов, за “руския Шерлок Холмс” – актьора Василий Ливанов и за любовта на поп-арт краля Анди Уорхол са сред останалите гвоздеи на новия “Биограф”.

Content_87