Интервюта с Йорданка Христова, Калин Сърменов и Диджей Бобо и очерк за непрежалимата Арета Франклин са другите акценти в септемврийския брой на списанието

Cover#84

Лошото момче на Холивуд Джони Деп е на корицата на новия септемврийски брой на „Биограф“, който вече е на пазара. Върху 22 страници елитното българско списание разказва за всички драматични моменти от съдбата на един от най-обичаните актьори, чийто живот е не по-малко шокиращ от хорър-филмите, в които се е снимал. Кариерата му се преплита с тази на не по-малко легендарни имена като Марлон Брандо, Тим Бъртън, Оливър Стоун, Никълъс Кейдж и Хънтър С. Томпсън, които също са герои на богато илюстрирания очерк.

В отделен материал 84-ия пореден том на „Биограф“ отдава почит и на един от най-големите режисьори в историята на киното – Ингмар Бергман, 100-годишнината от чието рождение беше отбелязана неотдавна. Специално внимание е отделено и на вече покойната Кралица на соулмузиката Арета Франклин, призната за най-великата певица на всички времена.

В голямо изповедално интервю естрадната легенда Йорданка Христова, която скоро ще чества юбилей с голям концерт в НДК, разказва за постепенното си сбогуване със своята вярна публика и прави равносметка на най-важните моменти от живота и кариерата си. Други ексклузивни гости в септемврийския „Биограф“ са оперният ас Калуди Калудов, актьорът-мениджър Калин Сърменов и кралят на евроденс-музиката Диджей Бобо, който през ноември ще пее за втори път в България 20 години след първата си визита.

Във втори пореден брой специално за списанието своите житейски перипетии разказва популярният писател Калин Терзийски. Този път записките му са посветени на последните дни преди влизането му във „Фермата“ и любовно-еротичните му трепети с красивата актриса Елен Колева.

Репортаж-пътепис на Георги Неделчев от Пловдив, очерк за „чешкия локомотив“ – легендарния атлет Емил Затопек и богата селекция от ревюта на нови албуми, филми и книги допълват съдържанието на септемврийския „Биограф“, който можете да откриете във всеки квартален павилион.

Content_84