Ексклузивно интервю с блус-легендата Оскар Бентън и очерци за Джанис Джоплин и актьора-певец Джаред Лето допълват музикалния юлски брой

Cover#82

Лидерът на рок-динозаврите “Ролинг Стоунс”, който на 26 юли празнува 75-годишен юбилей, е на корицата на новия брой на “Биограф”, вече на пазара. Най-четеното месечно списание отделя цели 25 страници на харизматичния и неподражаем певец, като предлага списък от 75 важни и любопитни неща, които всеки меломан трябва да знае за него. Материалът на Георги Неделчев е богато илюстриран със снимки, както и с цитати от китариста Кийт Ричардс за неговия колега и приятел от детинство.

Рокът и блусът са акцентите в преобладаващо музикалния юлски брой. С ексклузивно интервю в него гостува Оскар Бентън – певецът с дрезгавия глас, когото всички в България обожаваха в началото на 80-те, и който наскоро се завърна с нов студиен албум. Очерци за легендата Джанис Джоплин и за актьора-певец Джаред Лето допълват меломанската тематика.

През юли “Биограф” предлага и интервюта с живата емблема на хумора – актьора Славчо Пеев, с радиоводещата от “Дойче Веле” Румяна Таслакова, както и с емблематичния футболен коментатор Петър Василев-Петела.

Content_05