Списанието разказва невероятната история на Джани и Донатела и анализира защо италианските дизайнери са толкова харесвани

IMG_20180530_140508_252.jpg

„Луксът е безсмъртен“ е мотото на новия брой на най-четеното българско списание. Неповторимият дизайнер Джани Версаче, който намери смъртта си на входа на имението си в Маями преди 21 години, е на корицата на юнския „Биограф“ №81, който вече е на пазара. В специалния си летен том с атрактивна визия, съотсветстваща на темата, елитното месечно издание разказва невероятната история на ексцентричния гений, както и тази на сестра му Донатела, която го наследи като творчески лидер на компанията му. „Биограф“ задълбочено анализира и феномена „италианска мода“, онагледявайки го с примери и от другите водещи модни къщи от Апенините. Отделено е и място за брендираните бутикови хотели с марката „Версаче“, където читателите ще могат да надникнат и да научат интересни подробности за тях.

В специалния си моден брой списанието не пропуска и „сватбата на десетилетието“ между принц Хари и Меган Маркъл. Публикувани са и големи очерци за художника Марк Шагал, както и за най-смелия и непримирим италиански журналист – Еудженио Скалфари, който държи винаги под напрежение висшия католически клир във Ватикана.

Интервюта с „главния готвач на лятото“ Иван Манчев и с естрадната певица от близкото минало Елвира Георгиева, детайлен обзор на „героите-еднодневки“ на световните футболни първенства, интересен репортаж за град Русе и парадоксите на живота там, както и очерк за „швейцареца с българска мечта“ Луи Айер допълват богатото съдържание на специалния юнски „Биограф“, който отново е в 212 страници и с цена само 8 лева.

Content_81