Едно от последните интервюта на непрежалимия Тончо Русев и изповед на “желязната лейди” Ренета Инджова са другите акценти в брой №80

Cover#80_1

“Последната жена” е заглавието на очерка, посветен на Катрин Деньов в юбилейния 80-и брой на Biograph, който вече е на пазара. Списанието отделя 15 страници на вечната красавица на френското кино, която никога не е робувала на общественото мнение и предразсъдъците. В началото на тази година актрисата, която скоро навършва 75, не се побоя да се обяви в защита на мъжете от кампаниите и гоненията срещу тях от страна на войнствено настроени феминистки. “Изнасилването е престъпление, но да се опиташ да съблазниш една жена – не е”, дръзко заяви Деньов в отворено писмо, под което се подписаха още десетки известни французойки.

Холивудската анти-звезда Франсис Макдорманд, получила наскоро своя втори “Оскар”, е другата именита актриса, на която Biograph посвещава голям свой очерк. Ексклузивно интервю за най-голямото българско списание е дала и кралицата на романтичната литература Сандра Браун. Болезнено откровена пък е изповедта на желязната лейди на българската политика Ренета Инджова, която скоро навършва 65 години.

Списанието отдава почит и на легендарния маестро на българската естрада Тончо Русев, публикувайки едно от последните негови интервюта. Очерци за тенис-легендата Джими Конърс, за футболния идол Кристиано Роналдо и баскетболния му еквивалент Леброн Джеймс и за писателите Стивън Кинг и Вилхелм Буш допълват богатата палитра от теми и материали в 80-ия том на луксозното 212-странично издание.

Content_80