Пакетите със списания и книги са на ексклузивната цена от 5 лева и са в продажба до края на януари

Komplekti_2018

За поредна година “Биограф” зарадва своите почитатели, пускайки на пазара колекционерски комплекти от свои архивни издания на промоционална цена.

Освен тематично комбинирани списания, пакетите, които вече се продават във всички павилиони за вестници, съдържат и книги от поредицата с класическа литература, които елитното издание пускаше допреди година. Цената на всеки от 6-те комплекта е символична – само 5 лева. Тези пакети са чудесна възможност за ценителите да попълнят своите колекции от списания с липсващите им томове.

Серията “Вечните гласове” съдържа броевете #52 и #60, съответно с Адел и Лили Иванова на кориците. Към тях е добавено и томче с избрани разкази от А.П. Чехов.

Комплектът “Икони от екрана” е с изданията, посветени на Моника Белучи (#51) и Брад Пит и Анджелина Джоли (#62), като заедно с тях като подарък са опаковани книги с разкази от Мопасан и Йордан Йовков.

Серията “Телевизионни любимци” съдържа броевете с Анахид Тачева (#53) и Димитър Цонев (#61), заедно с томчета с избрани творби от Ф. Скот Фицджералд и Стефан Цвайг.

В пакета “Холивуд” от “Биограф” предлагат изданията с Чарли Шийн (#54) и Силвестър Сталоун (#58) плюс книги с разкази от Чарлз Дикенс и творби от Стендал.

“Гении” съдържа броевете с Уди Алън (#56) и Принс (#57) заедно с томчета на Джек Лондон и Оскар Уайлд.

Серията “Във вечността” предлага хитовите издания на “Биограф” с Нострадамус (#59) и с Бригита Чолакова (#55) плюс книги с творби от писателките Жорж Санд и Катрин Мансфийлд.

Количествата на промо-пакетите са ограничени и ще бъдат на пазара само до края на януари. Тогава се очаква да излезе и редовният февруарски брой на “Биограф”.