Интервюта с Влади Въргала, бореца Сашо Томов и дъщерята на певицата Нина Симон са сред другите хитове в септемврийския брой

Cover#72

Първият истински секссимвол в рокмузиката – вокалистът на “Дъ Доорс” Джим Морисън, който напусна мистериозно този свят преди 46 години – е на корицата на септемврийския “Биограф”. Новият 72-и брой на най-голямото българско списание вече е на пазара и отделя 20 страници на певеца-бунтар, който предпочиташе да гледа на себе си като на поет. “Биограф” отделя специално внимание и на злокобния черен списък от музиканти, починали на същата възраст като него – 27 години. Сред тях са легенди като Джими Хендрикс, Джанис Джоплин, Кърт Кобейн, Ейми Уайнхаус и създателят на “Нова генерация” Димитър Воев.

Jim Morrison_01

Както всеки месец, и сега “Биограф” обаче далеч не се изчерпва само със своята Cover story, а изобилства и от други, не по-малко стойностни материали. През септември сред хитовете в броя са изповедта с Влади Въргала, който наскоро отбеляза 50-годишен юбилей, разговор с легендарния борец Александър Томов и екслузивно интервю с дъщерята на музикалната легенда Нина Симон, която разказва за гениалната соул-дива.

Очерци за писателя Чудомир и сестрите Бронте, за тенис-страшилището Иван Лендъл, покойната вече актриса Жана Моро и за модния дизайнер Ралф Лорън допълват богатото съдържание на луксозното списание.

Този месец “Биограф” отбелязва шестата си годишнина от появата на българския пазар – време, през което несменяемо поддържаше лидерската позиция сред месечните издания благодарение на уникалната си концепция и постоянно високо ниво на съдържанието.