Интервюта с юбилярите Орлин Горанов и Тити Папазов и очерци за Маркс и милиардера Джеф Безос са другите хитове в новия брой

Cover#71

Холивудската емблема Джулия Робъртс, чиято звезда изгря преди 27 години с ролята й във филма с Ричард Гиър “Хубава жена”, е на корицата на новия 71-и брой на “Биограф”. Списанието, което излиза на пазара на 1 август, отделя 20 страници на чаровната актриса в очакване на 50-годишния й юбилей през октомври. Освен на биографията и личния живот на Джулия, илюстрирани с много снимки, специално внимание е отделено и на легендарната любовна история, която първоначално не трябвало да има хепиенд.

Списанието излиза в комплект с второто си безплатно приложение – книжката „Вино & Spirits“ с любопитни и полезни четива, свързани с летните питиета, под редакцията на журналиста-експерт Иван Бакалов.

Летният “Биограф” поставя акцент и върху образите на други значими и обаятелни жени от близкото минало и съвременността. Очеркът “В клетката на Хичкок” разказва за Типи Хедрън от шедьовъра “Птиците”, която от откритие и протеже на легендарния режисьор се превръща в негова жертва. Интересни са и интервютата с една от най-популярните наши актриси напоследък – Лилия Маравиля, както и с детска писателка №1 у нас Юлия Спиридонова.

 

Сред хитовите материали в новия брой на най-голямото българско списание са и интервютата с двама юбиляри – 60-годишният певец Орлин Горанов и 50-годишният баскетболен треньор и общественик Константин Папазов. Не по-малко интересна част от 212-те страници са материалите, посветени на писателя Павел Вежинов, на милиардера Джеф Безос и на човека, който пръв пусна призрака на комунизма да шества по света – Карл Маркс.

Content_06