Очерци за Кристиан Диор, Рудолф Джулиани и Елена Йончева са другите хитови материали в 67-ия том на популярното списание

Cover#67

Една от иконите на британската и световната поп-музика – непрежалимият Джордж Майкъл, напуснал този свят в края на миналата година, е на корицата на новия априлски брой на “Биограф”, който вече е на пазара. Списанието отделя 20 страници за живота, триумфа, падението и смъртта на легендарния изпълнител, създал някои от най-слушаните песни през 80-те и 90-те. Най-голямото месечно издание у нас и този път не изневерява на традициите си и успоредно със задълбочен психологически анализ на явлението Джордж Майкъл предлага и голям брой слабоизвестни негови снимки.

Очерци за дизайнера Кристиан Диор, който точно преди седем десетилетия извърши великата френска модна революция, за бившият кмет на Ню Йорк – републиканеца Рудолф Джулиани, и за “футболния Рафаело” – италианския голмайстор Роберто Баджо, са сред другите гвоздеи в съдържанието на априлския “Биограф”.

Списанието посвещава специален очерк и на тв репортерката Елена Йончева, която през последните седмици попадна в епицентъра на предизборен скандал с доскорошния премиер Бойко Борисов. Друг силен материал е “женският триптих” на писателката Катерина Хапсали – неин дебют за “Биограф”, в който тя среща читателите с три различни типажа съвременни българки.

Кинорежисьорът Пол Верховен, пророчицата от “Овча купел” Слава Севрюкова, наричана още “софийската Ванга”, милиардерът Дейвид Рокфелер и новият холивудски секссимвол Том Хидълстън са сред другите герои на 67-ия том на списанието.

Content#67