Интервюта с Радина Червенова, Мими Иванова и Димитър Шумналиев са другите акценти в 66-ия том на списанието

cover66

Легендата на италианското кино Марчело Мастрояни, непрежалим вече две десетилетия от многобройните си почитатели, е на корицата на новия брой на “Биограф”. 66-ият пореден том на най-голямото българско списание вече е на пазара. В него на вечния латински любовник Мастрояни са отделени 18 страници, които съдържат десетки кадри от най-великите му филми и от личния му живот.

“Италианската” тема в “Биограф” се допълва от екслузивно интервю със Сабрина Салерно – секссимвола на евро-диското от средата на 80-те години, която разкрива неподозирани черти от своя характер пред кореспондентката на списанието.

Очерци за култовия британски актьор Юън Макгрегър и кралица Елизабет II и големи интервюта с тв водещата Радина Червенова, с певицата Мими Иванова, която наскоро отпразнува 70-годишен юбилей и с писателя-журналист-художник Димитър Шумналиев са другите акценти в 220-страничния мартенски “Биограф”. Списанието отдава почит и на емблематичната новинарка от Ефир 2 Таня Сотирова, която почина през февруари.

И този месец луксозното издание предлага на читателите си традиционните секции за лайфстайл, мода, шоубизнес и любопитна хроника от близкото минало.

content_66-1