Пред февруари списанието пуска и безплатно издание за вино, уиски и други питейни удоволствия

cover65

Освободител ли беше Фидел Кастро за кубинците или диктатор? Най-голямото българско списание търси отговор на този въпрос, посвещавайки новата си корица на революционера, който управлява острова половин век и напусна този свят в края на ноември на 90-годишна възраст. “Биограф” отделя 26 страници за живота, кариерата и странностите на Ел Команданте, включително и галерия от уникални фотоси. Специално място е отредено и на посещенията му в България.

В комплект с 65-ия си брой, който вече е на пазара, “Биограф” подарява на читателите си и първото си профилирано издание “Вино & Spirits”. 68-страничната богато илюстрирана книжка има справочен, познавателен и експертен характер, но съдържа и прелюбопитни репортажи за ценителите на хубавото вино, уиски и други питиета.

winespirits_cover

Темата от корицата за Фидел Кастро и приложението “Вино & Spirits”, разбира се, не са единствените козове на “Биограф” през февруари. Списанието публикува ексклузивни интервюта с новинарката от bTV Виктория Петрова, лекоатлетическата и олимпийска легенда Йорданка Благоева и емблематичния синоптик-ветеран Минчо Празников. Голям очерк е посветен на режисьорката Зорница София, нашумяла през последния месец със своя исторически филм “Воевода”. Задълбочени и богато илюстрирани портрети на кинозвездата Райън Гослинг, ски-легендата Херман Майер и холивудската икона Жа Жа Габор са сред другите хитови материали в новия том на елитното списание. По традиция е отделено и достатъчно място на рецензии за нови филми, книги, музикални албуми и постановки, страници за мода, лайфстайл, автомобили и пътеписи.

content