Промо-пакетите от две архивни списания струват само 5 лева и ще бъдат в продажба до края на януари. Количествата са ограничени

biograph-dvoen-2017

И тази година Коледните изненади продължават и през януари със списание „Биограф“. За поредна година най-голямото българско списание зарадва почитателите си, пускайки на пазара пет колекционерски комплекта от архивни издания на промоционална цена.

Всеки от пакетите, които вече се продават в павилионите за вестници, съдържа две тематично комбинирани списания, и струва само 5 лева. Те са чудесна възможност за феновете на популярното месечно издание да попълнят своите колекции с томовете, които им липсват, при това на минималната възможна цена.

Серията “Духовни водачи” поставя в общ комплект броевете с Учителя Петър Дънов и българския патриарх Неофит. В “Народни любимци” се предлагат изданията с Васил Левски и футболната легенда Георги Аспарухов на кориците. Серията “Легенди с нежни имена” комбинира броевете с актрисите Невена Коканова и Анджелина Джоли. В комплекта “Идоли” са опаковани томовете на “Биограф” с Че Гевара и Елвис Пресли. Специално за киноманите пък е колекционерският подарък “Култово кино”, който включва изданията с режисьора Куентин Тарантино и Робърт Де Ниро от филма на Мартин Скорсезе “Казино”.

От редакцията на списанието припомнят, че количествата на промо-пакетите са ограничени и ще бъдат на пазара само до края на януари. Тогава се очаква да излезе и редовният февруарски брой на “Биограф”.

paketi_2017