Интервюта с Георги Мамалев и Калин Врачански и очерци за Стивън Спилбърг, Андрей Миронов и Сент-Екзюпери са другите хитове в януарския брой

cover64

Майкъл Джексън е на корицата на новия “Биограф”, който излезе на пазара точно преди Коледните празници. Януарският брой отделя 24 богато илюстрирани страници на Краля на попмузиката, поставяйки акцент върху създаването на легендарния му албум Thriller преди 35 години. Плочата остава в историята като най-продаваната за всички времена. С нея Майкъл завинаги променя правилата и разрушава предразсъдъците в модерната музика, а песента Billie Jean му отваря всички врати, които дотогава са били затворени за него.

Интервюта с обичаните български актьори Георги Мамалев и Калин Врачански, както и очерци за незабравимия съветски комик Андрей Миронов и холивудския киноас Стивън Спилбърг са сред другите хитови материали в 64-ия пореден том на най-голямото българско списание.

“Биограф” хвърля поглед и към една неразгадана мистерия, връщайки спомена за смъртта на красивата телевизионна говорителка Татяна Титянова през 1988-а. Прелюбопитен е и очеркът българската писателка от началото на миналия век Евгения Марс и нейните повече от близки отношения с патриарха на българската литература Иван Вазов.

Очерци за детето-чудо на Холивуд Маколи Кълкин и за автора на “Малкият принц” Сент-Екзюпери, както и за скандалния филм на Мартин Скорсезе “Последното изкушение на Христос” допълват богатото съдържание на 228-страничния януарски “Биограф”.

content64