Ноемврийският брой излиза в комплект с томче разкази на Йовков. Очерци за Кари Грант, Леброн Джеймс и Стоян и Алекс Алексиеви са сред другите хитове в списанието

cover62

Разводът между Брад Пит и Анджелина Джоли, определян от мнозина като най-драматичната и трудноприемлива раздяла в новата история на Холивуд, е темата от корицата в новия брой на „Биограф“, който вече е на пазара. Върху 18 богато илюстрирани страници списанието разнищва всички аспекти и възможни обяснения за конфликта, който ще повлияе не само върху съдбата на шест деца и стотици милиони долари, но и върху цялата филмова индустрия. Авторът на очерка Георги Неделчев не подминава и противоречивите моменти в личната биография и на двамата актьори.

За пореден месец „Биограф“ излиза в комплект с книга от литературната класика, при това на ексклузивната обща цена от само 8 лева. Новият том в пакет със списанието съдържа избрани разкази от един от най-обичаните български писатели – Йордан Йовков.

Задълбочен очерк-интервю с тандема между баща и син от сериала „Откраднат живот“ – Стоян и Алекс Алексиеви, е сред другите хитови материали в списанието. Холивудската легенда Кари Грант, баскетболният крал Леброн Джеймс, императорите на диско-епохата „Бони М“, незабравимият поет-зевзек Божидар Божилов и еднакво талантливата и красива писателка Яна Язова са герои на останалите акценти в съдържанието на броя.

„Биограф“ отдава почит и на две големи имена за театъра, които ни напуснаха наскоро – режисьорката Юлия Огнянова и драматурга Едуард Олби. С много хумор, но и с интересни подробности от живота му по соц-времената пък е изпълнено интервюто с комика Димитър Туджаров-Шкумбата.

content_62