Новата книга в комплект към списанието съдържа разкази от Джек Лондон

Cover56

3D_London_1

Гениалният комик и режисьор Уди Алън е на корицата на новия майски брой на “Биограф”, който вече е на пазара. Списанието отделя 16 страници на 80-годишния майстор на киното и неговите шедьоври, като не пропуска да се порови и в най-противоречивите моменти от личния му живот.

За шести пореден месец “Биограф” излиза в комплект с книга на ексклузивната обща цена от 8 лева. Новото томче съдържа разкази от любимия на много читатели американски писател Джек Лондон. В предишните месеци “Биограф” предложи на своята аудитория избрани творби от Ги Дьо Мопасан, Антон Чехов, Франсис Скот Фицджералд, Чарлз Дикенс и Катрин Мансфийлд, а през юни ще я зарадва с класически произведения от Оскар Уайлд.

Очеркът за Уди Алън, разбира се, далеч не е единственият хитов материал в новия брой. Списанието предлага ексклузивни интервюта с поп-звездата Енрике Иглесиас и с екшън-легендата от близкото минало Бъд Спенсър. Лидерът на европейската левица Сергей Станишев, някогашният секссимвол от “Всичко е любов” Янина Кашева, музикантът Етиен Леви, театралката Диана Добрева и актьорът от “Под прикритие” Бойко Кръстанов също откровеничат пред журналисти от “Биограф”.

Очерци за славния някогашен БГ-дипломат Иван Башев, за вече покойната американска президентша Нанси Рейгън и за създателя на НБУ проф. Богдан Богданов допълват богатото съдържание на 228-страничния майски брой.

Content