Списанието излиза с четвърта книга от поредицата литературни шедьоври – избрани разкази от Чарлс Дикенс

Cover#54

Една от най-скандалните и противоречиви холивудски личности – Чарли Шийн – е на корицата на новия мартенски “Биограф”, който вече е на пазара. Списанието отделя 16 страници на звездата от сериала “Двама мъже и половина”, като не спестява нито един повратен момент от кариерата и изпълнения с драми личен живот на ХИВ-позитивния актьор.

Още двама харизматични мъже от екрана са герои в новия том на най-голямото българско списание. 68-годишният Филип Трифонов, изиграл незабравими роли във филмите “Не си отивай”, “Оркестър без име” и “Адио, Рио”, разголва душата си в голямо интервю на Цветана Пешунова.

Очеркът “Пропадането на Бърт Рейнолдс” пък разказва за друга изтъкана от противоречия знакова холивудска фигура.

Ексклузивни интервюта с вокалиста на “Скорпиънс” Клаус Майне и потомъка на последния дон на мафията Карло Гамбино, очерци за големия български скулптор Павел Койчев, легендарната фотографка Ани Лейбовиц и боксовия шампион Тайсън Фюри са другите хитове в 220-страничния мартенски “Биограф”.

За пореден месец списанието излиза в комплект с книга на специалната обща цена от 8 лева. Четвъртото поредно издание в серията литературни класики предлага избрани разкази от най-големия писател на Викторианската епоха – Чарлс Дикенс.

Dickens_Razkazi_3D

Content