Интервю с писателя Антон Дончев и очерци за Емилиян Станев и Ърнест Хемингуей са сред другите акценти в новия брой

Cover#49

Една от най-големите звезди на Холивуд днес – Анджелина Джоли – е на корицата на новия “Биограф”, който вече е на пазара. Октомврийският брой на най-голямото българско списание отделя 22 страници с много снимки на актрисата, съпруга на Брад Пит и майка на 6 деца, без да подминава нито един аспект от противоречивия й характер. Наистина ли тя е “минимално талантлива разглезена пикла”, както я нарича една от шефките на киностудията “Сони” в излязъл наяве скандален и-мейл?

Очеркът за Анджелина не е единствената тема за киномани в новия “Биограф”.- Списанието публикува голямо интервю с известния български режисьор Никола Корабов, заснел филми като “Тютюн”, “Иван Кондарев” и “Юлия Вревская”. Писателят Антон Дончев пък разказва защо епосът “Време разделно” така и не успя да стигне до Холивуд. Кинаджийската тематика се допълва от статии за италианския секссимвол Стефания Сандрели и съветската актриса Виктория Островская от комедията “Диамантената ръка”.

Интервю с актьора-тв водещ Петър Вучков и очерци за големия български писател Емилиян Станев, Ърнест Хемингуей, футболната легенда Ерик Кантона и медийния магнат Робърт Максуел са сред другите хитове в октомврийския том на “Биограф”.

Content49