Списанието отделя 40 страници на пророчицата от Петрич в августовския си брой

Cover#47

40 богато илюстрирани страници, посветени на легендарната баба Ванга от Петрич, са темата от корицата на августовския “Биограф”, който вече е на пазара. Новият том на най-голямото българско списание може да бъде закупен от павилионите на Lafka и всички останали търговски обекти из цялата страна. Освен подробен разказ за житейската съдба на пророчицата, онагледен с уникални фотодокументи, блокът от материали съдържа и десетки интервюта с личности, чийто земен път по някакъв начин се е пресякъл с нейния – бившият президент Петър Стоянов, художникът Светлин Русев, журналистът Янчо Таков, гадателката Людмила Ким, астроложката Алена и политикът Цветелин Кънчев споделят спомени и лични впечатления от Ванга.

Голям очерк за патриарх Кирил, който управлява българската православна църква между 1953 и 1971 година, е сред другите централни материали в броя.

Августовският “Биограф” публикува и интервюта с двама юбиляри – със Стратега от Мировяне Димитър Пенев, който на 12 юли навърши 70, и с доктора-синдикалист Константин Тренчев, който през февруари стана на 60.

Очерци за министъра на културата от епохата на зрелия социализъм Георги Йорданов, за живата легенда на шоубизнеса Тони Бенет и за футболния гений Кристиано Роналдо допълват богатото съдържание на броя.

Content