Ирина Флорин е на корицата на юлското издание, големи интервюта с Камен Донев и Нешка Робева са другите хитове в него

Cover#46

Емблематичната за цяла епоха в съвременната ни музика поп-певица Ирина Флорин е на корицата на новия юлски брой на “Биограф”. За пръв път в своята близо 4 годишна история списанието излиза в комплект с диск-подарък, който съдържа 15 от златните хитове на изпълнителката. В допълнение към това броят отново е с увеличен брой страници, разкриват от редакцията. Очеркът за Ирина Флорин, написан от журналиста Георги Тошев, е илюстриран с много снимки, запечатали всички етапи от кариерата й.

Голямо интервю с един от най-обичаните български актьори – Камен Донев, е сред другите основни материали в юлския брой. “Намирам утеха в смирението”, споделя пред Валерия Велева артистът, чиито спектакли предизвикват истинска истерия сред почитателите на театъра.

Другият гвоздей в новия “Биограф” е биографичната студия “Царските наследници”, посветена на 5-те деца и 11-те внучета на Симеон Сакскобургготски. Върху 14 страници списанието прави портрети на вече покойния Кардам Търновски, на братята му Кирил, Кубрат и Константин-Асен и сестра му Калина, разказва и за новия престолонаследник Борис Четвърти.

Нешка Робева, актрисата Анета Сотирова, режисьорът Емир Кустурица, футболният Наполеон Мишел Платини, най-бързият човек на Земята Юсеин Болт и ваятелят на Самуил Александър Хайтов са сред другите личности, представени на страниците на най-голямото българско списание през юли.

Content