Промо-пакетите от две архивни списания струват само 5 лева и ще бъдат в продажба до края на януари. Количествата са ограничени!

IMAG0694_BURST002

И тази година Коледните изненади продължават и през януари със списание „Биограф“. За втора поредна година най-голямото българско списание реши да зарадва почитателите си, пускайки на пазара пет колекционерски комплекта от архивни издания на промоционална цена.

Всеки от пакетите, които вече се продават в търговската мрежа, съдържа две тематично комбинирани списания, и струва само 5 лева.

Серията “Политика и история” поставя в общ комплект броевете с Адолф Хитлер и Владимир Путин на кориците. Музикалният пакет включва изданията с Лейди Гага и българската естрадна легенда Йорданка Христова. Серията “Гласове” обединява броевете с Владимир Висоцки и Слави Трифонов. Пакетът “Кино” предлага списанията с Чарли Чаплин и Мариан Вълев-Куката. Последният от колекционерските пакети – “Сцена”, също обединява големи актьори – незабравимия Апостол Карамитев и неподражаемия Мариус Куркински.

Количествата на промо-пакетите са ограничени и ще бъдат на пазара само до края на януари, когато се очаква да излезе и редовният февруарски брой на “Биограф”.

IMAG0695_BURST002