Интервюта с актьора Никола Анастасов, поетесата Лиляна Стефанова, режисьора Анжел Вагенщайн и вдовицата на Антъни Куин са сред другите хитове в августовския брой

Cover#35

 

Една от най-големите легенди в историята на киното – актрисата с теменужените очи Елизабет Тейлър, е на корицата на августовския “Биограф”. Новият брой на най-голямото българско списание е на пазара в цялата страна от днес. На Лиз Тейлър списанието отделя 20 страници, разказвайки за невероятната й житейска съдба и мъжете в живота й начело с неотразимия Ричард Бъртън.

Не по-малко значима холивудска емблема е и роденият преди 99 години Антъни Куин, когото винаги ще помним като Зорба гърка. Мъж, който грабеше с пълни шепи от удоволствията на живота. Освен очерк за него, “Биограф” публикува и ексклузивно интервю с неговата вдовица Катрин Куин.

Разговор на Цветана Пешунова с големия български комик Никола Анастасов е сред другите хитове в новия брой на списанието. Не по-малко любопитна е и изповедта на поетесата Лиляна Стефанова пред журналистката Валерия Велева.

Списанието помества и интервюта с най-близката жена до Тодор Живков в последните години от управлението му – майор Ани Младенова и с живата история на българското кино – режисьора Анжел Вагенщайн.

Очерци за прикования към инвалидна количка шампион от Формула 1 Михаел Шумахер, за опозорения идол на колоезденето Ланс Армстронг, за легендарния автомобилен конструктор Фердинанд Порше и за испанския крал в абдикация Хуан Карлос допълват палитрата от материали в 35-ия пореден том на луксозното списание.

Content_35