И още интервюта-изповеди в октомврийския брой: Георги Чапкънов, Атанас Свиленов, Джони Деп

Cover#26

Най-големият български певец днес – Васил Найденов, е върху корицата на новия “Биограф”, който вече е на пазара. “Едно момче на 63” е озаглавен 22-страничният материал за естрадната легенда, в основата на който е голямо интервю. Публикацията е илюстрирана с десетки снимки, запечатали важни моменти от живота и кариерата на Васко. Певецът остава верен на стила си и не пропуска да коментира не само своята биография, но и всички по-важни теми от живота около нас днес.

Музикалната тематика в броя се допълва от голям очерк за гениалния Джузепе Верди, от чието рождение през октомври се навършват 200 години, и от материали за поп-зведите Риана и ветеранката Шер, която тези дни пусна нов албум.

Разговор на Елена Кръстева със скулптора Георги Чапкънов, голямо интервю-изповед на кинокритика Атанас Свиленов и пространни очерци за Джони Деп, Катрин Деньов, Омар Шариф и Луи Шевроле са другите хитови материали в новия “Биограф”.

И този месец списанието допълва богатото си съдържание с материали за лайфстайл и мода, рецензии за нови книги, филми и албуми, откъси от книги и други любопитни четива. Последните няколко броя на “Биограф” – с Йорданка Христова, лейди Даяна и Фреди Меркюри на корицата, бяха най-продаваните и четени месечни списания на българския пазар през това лято.

 

Content26