Легендарният треньор Иван Абаджиев, актьорът Марин Янев, Анна Мария Гюзелева и братята Благовест и Светослав Аргирови са другите гости в августовския брой

Изображение

Даяна Спенсър, която загина преди 16 години след катастрофа на лимузината й в един парижки тунел, е лицето на корицата на новия “Биограф”. В апогея на медийната истерия около британската кралска фамилия покрай раждането на най-младия престолонаследник, списанието разбулва някои от мистериите около смъртта на “принцесата на народа” в края на август 1997-а. В отделен очерк “Биограф” разказва и за по-малкия син на Даяна – Хари, наричан от мнозина “блудния принц”.

Августовският брой на най-голямото българско списание вече е на пазара.

С големи интервюта-изповеди в броя гостуват “папата на щангите” Иван Абаджиев, актьорът Марин Янев, министърът на културата Петър Стоянович, поп-звездите от 80-те Благовест и Светослав Аргирови и актрисата Анна Мария Гюзелева. Режисьорката Юлия Огнянова и художникът Никола Манев са другите именити българи, представени в августовския том.

Съдържанието се допълва от очерци за милионерите-филантропи Евлоги и Христо Георгиеви, за бореца за свобода и равноправие Нелсън Мандела, за последните останали последователи на Ку Клукс Клан и за турския президент Реджеп Ердоган.

Пътепис за Сейшелските острови, житието на комиксовия герой Супермен и най-акуалните тенденции в лятната мода са сред другите хитови материали в 212-страничния летен “Биограф”.

Изображение