Интервюта с премиера Бойко Борисов, правнука на Чърчил Джонатан Сандис и тв коментаторката Вера Маринова са сред другите хитове в новия брой

Две легенди от екрана – Стефан Данаилов и Ален Делон, са лицата от новата корица на “Биограф”, която излиза в два варианта. На всеки павилион читателят може да реши кой от тях да предпочете. Съдържанието на вътрешните страници е идентично.

Юлският брой на най-голямото българско списание излиза на пазара на 28 юни, четвъртък. В него на Делон и Данаилов са отредени повече от 40 страници. Веднага след тях е публикуван и очерк за драматичната съдба на актрисата Роми Шнайдер, с която френският актьор изживява голяма любов на младини.

Големи интервюта с министър-председателя Бойко Борисов, правнука на Чърчил Джонатан Сандис, тв коментаторката Вера Маринова и зоологът-пътешественик Петър Берон са сред другите хитове в новия брой на нашумялото списание. “Целият ми личен живот е с грешки”, признава премиерът в разговор с журналистката Валерия Велева, но споделя и за някои свои пропуски като политик.

Тематичното разнообразие в броя се допълва от очерци за Катя Паскалева, която напусна този свят преди 10 години, певицата Нора Нова, авантюриста Матиас Руст, който преди четвърт век кацна на Червения площад в Москва, дизайнера Томи Хилфигър и “лорда от Златица” Евгени Минчев.

И този месец списанието съдържа богато илюстрирани секции за мода и лайфстайл, рецензии за нови книги, филми и албуми, както и текстове от писателите Орхан Памук и Катрин Мансфийлд.

Новост в броя е рубриката „Читателски клуб BIOGRAPH“. Тя позволява обратна връзка между аудиторията на списанието и редакцията чрез изпращане на талон, в който да се посочват любими и предпочитани теми от съдържанието. Всеки месец след теглене на жребий четирима от най-лоялните читатели ще получават специални награди.

За 11-те си досега издадени броя “Биограф” се утвърди не само като най-голямото като обем, но и най-сериозното и увлекателно като съдържание месечно издание у нас. Това е и единственото българско списание в момента, чийто тираж в период на небивала криза на публицистичния пазар расте, вместо да намалява.

Реклама